Witamy na forum życzymy miłego pobytu
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Z przyjemnością informujemy, że otwieramy rekru na vlidera .
Wzór:
WZÓR!
Imię:
Login:
Czy zasługujesz na stanowisko V-lidera:
Dlaczego zasługujesz na to stanowisko(Opisz w min. 4 zdaniach):
Napisz coś o sobie(min. 5 zdań):
Co wprowadzisz do CL:
Przynajmniej 1 auto musisz przepisac do CL
Co będziesz robił aby CL dysponowało jak najlepiej
Imię:
Nick:Michuu.
Login:Michuu.
Czy zasługujesz na stanowisko V-lidera:Myślę, że tak.
Dlaczego zasługujesz na to stanowisko(Opisz w min. 4 zdaniach):Jestem ogarniętą osobą. Często gram na serwerze. Miałem nie raz V-lider i każdy mnie pochwalał. I myślę, że zasługuję na to stanowisko. I będę się bardzo starał abym dostał V-lidera.
Napisz coś o sobie(min. 5 zdań):Mam na imię Michał, mam 16 lat. Umiem rozmieszać ludzi i jestem bardzo pozytywną osobą. Lubię bardzo często grać w różne gry, dlatego dużo czasu poświęcam np na pyla.
Co wprowadzisz do CL: Będę zapraszał dużo ogarniętych ludzi, dodam sabre XDD. I wiele, wiele dobrego. xD
Co będziesz robił aby CL dysponowało jak najlepiej: Będę godnie reprezentował ten gang! I nie tylko! ;D
Imię: Kacper
Nick: Kapiksjo$
Login: Kapiksjo$
Czy zasługujesz na stanowisko V-lidera: Tak
Dlaczego zasługujesz na to stanowisko(Opisz w min. 4 zdaniach): Gram od ponad roku w mta i ogarniam wszystko jestem często na serwie powinniście zauważyć. W innych gangach miałem dużo V-Lider i będę się starał
Napisz coś o sobie(min. 5 zdań): Mam na imię Kacper mam 15 lat,trenuje piłkę nożną, lubie grać też w inne różne gry.
Co wprowadzisz do CL: Będę pilnował innych będę się starał by był pożądek.
Przynajmniej 1 auto musisz przepisac do CL jeszcze nie mam ale będę miał
Co będziesz robił aby CL dysponowało jak najlepiej: Będę reprezętował ten gang
Imię: Filip
Nick: _wilczur_
Login: _wilczur_
Czy zasługujesz na stanowisko V-lidera: Myślę, że tak.
Dlaczego zasługujesz na to stanowisko(Opisz w min. 4 zdaniach): Jestem w org od początku . Gram na serwie od 3 lat, przegrane tylko 600h , podczas których, będąc w poprzednich gangach, nabyłem doświadczenie na tym stanowisku, więc myślę że poradzę sobie w sprawowaniu funkcji v-lidera. Chciałbym żeby ta organizacja przetrwałą jak najdłużej.
Napisz coś o sobie(min. 5 zdań): Mam na imię Filip. Chodzę do pierwszej klasy liceum, interesuje sie elektroniką, głównie sprzętem komputerowym, oraz motoryzacją, chociaż w mniejszym stopniu. Obecnie gram tylko w mta, wcześniej w GTA Online i Cs'a (marny gold 2 ;( ) i niedawno zakupiłem Rocket Leauge. [Jak coś to mogę z kimś zagrać ].
Co wprowadzisz do CL: Ład i porządek.
Przynajmniej 1 auto musisz przepisac do CL: Przepisałem clovera z takso
Co będziesz robił aby CL dysponowało jak najlepiej: Pilnował, żeby wszystkie pojazdy były na bazie, naprawione, oraz by hajs się zgadzał.
Zamykam.
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 592.66 kB (Maksimum: 668.02 kB) ]